31 oktober






Ja, jag har resfeber...

Jag har vetat om detta i ett och ett halvt år, det har varit avlägset, men alltid funnits med i tankarna. Nu är det söndag, och imorgon åker jag. Va, hur kunde tiden gå så fort?

Vägde väskan igår, var tvungen att ta ur lite. Handbagaget var grönt.

Idag har mest varit en softardag, ingenting har gjorts egentligen, jag har mest andats Sverige.

Oroar mig lite över hur det kommer att vara imorgon när jag åker.
Jag är pirrig och illamående på samma gång.
När jag kommer till England är det bara att gilla läget. Sex veckor. Fine.

Nu ska jag ägna mina sista timmar i Sverige åt att städa och lägga det allra allra sista i väskan.
Sen blir det nog en kopp kaffe, lite tända ljus och tv-tittande med Jacob innan sängdags.

Jag vet inte när jag skriver nästa gång, men jag vet att då är jag in England.


Kommentera gärna och berätta gärna hur ni har det i Sverige!


Nästan packat och klart.

Nu är faktiskt nästan allt packat. Skönt att ha gjort bort det innan helgen så behöver jag inte tänka på det. I helgen ska jag bara andas Sverige och umgås med Jacob. Det känns viktigt att inte ha något speciellt inplanerat, jag vill bara ta det lugnt, för jag förmodar att tempot i England inte kommer att vara långsamt. Vi har lektioner nästan varje dag och ska dessutom äta lunch hos vår lärare, dricka afternoon tea med borgmästaren i Leeds och det är flera besök runt om i området inbokade, bland annat i Haworth på museet där systrarna Brontë föddes och växte upp.

Jag har nog inte riktigt fattat att jag ska åka iväg, i sex veckor, så länge har jag aldrig varit hemifrån förut, och ni som känner mig vet att jag inte riktigt är trygg med sånt. Jag är hemmakär, så är det bara!
Jag tänkte fråga Jacob vad vi skulle hitta på nästa helg, men sen kom jag på, haha. Vi har vetat så länge att vi ska åka iväg och därför känns det så underligt när det nu är så nära.

Men, spännande kommer det att bli!



Full väska... kan bli att jag får plocka ut lite...



Och så handbagaget, som kommer att innehålla dator, alla kablar och teknikprylar och såklart, dvd-fodral med bra serier och filmer. Snowroller - ett måste!

Nästa gång jag skriver kanske jag är i Leeds... see you there!

Packa, packa


Saker att ordna inför resan;

Dator
Universalkontakt
Jacka
Gåva till värdfamilj
Tvätta upp alla kläder
Leta reda på alla kablar till diverse teknikprylar

Det kommer säkert mera utöver detta...

Idag har jag gjort en preliminär packlista, undrar om jag har lite för mycket saker. Hoppas på att väskan inte ska väga mer än 15 kilo när jag far så jag har lite packutrymme för tillbakaresan. Handbagaget får helst bara väga 5. Då är jag nog safe. Man undrar ju också vad man kan köpa när man kommer dit, såsom shampoo och så, fast jag tror att det är billigare i Sverige. Måste nog fundera vidare lite.





På väg ut i världen...

...ja, iallafall till England.

Nu tänkte jag börja blogg lite igen, för er som vill läsa hur livet ser ut de kommande sex veckorna, med start från måndag den 1:a november.

Jag läser nu sista terminen engelska för blivande gymnasielärare och klassen åker på ett sex veckor långt äventyr till England. Ungefär halva klassen till Manchester och andra halvan till Leeds, där jag hamnar. Vi kommer att studera på Leeds University Trinity College och uppleva fantastiska saker.
Jag kommer att bo hos en värdfamilj i utkanten av Leeds och det ska bli otroligt spännande.

Lite resfeber har jag allt, det är så mycket som ska fixas, rätt saker som ska packas och nu ser jag fram emot detta mest med skräckblandad förtjusning.


Välkomna att följa med på mitt äventyr till Leeds!


RSS 2.0